۴۷ کارگاه آموزشی گردشگری از چهارم تا سیزدهم مهر ماه در شهرهای مختلف کشور به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار مهر کارگاههای آموزشی هفته گردشگری در سال ۱۴۰۲ که با همکاری مؤسسات آموزش گردشگری سراسر کشور و انجمن مؤسسات آموزشی برگزار میشود به این شرح است:
روز سه شنبه چهارم مهرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ کارگاه حفظ و احیای فرهنگ غذایی و سفره ایرانی در راستای گردشگری و کارگاه تجربه زیسته سبز برگزار میشود.
روز چهارشنبه پنجم مهرماه ساعت ۱۷ تا ۲۰ دو کارگاه گردشگری سبز با تاکید بر توسعه پایدار و سیر تا پیاز تغذیه در طبیعت گردی در شهرهای تهران و کرج برگزار میشود.
در همین روز سمینار و میزگرد سرمایه گذاری در گردشگری سبز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳ در رشت برپا خواهد شد.
در همین روز از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ کارگاه سرمایه گذاری سبز در گردشگری آبی توسط فعالان گردشگری بندرعباس برپا خواهد شد.
راهنمای گردشگری در تعامل با اقامتگاه بومگردی و رویکرد نوین گردشگری بر پایه جوامع محلی در گرگان و اراک برگزار خواهد شد.
اما روز پنجشنبه ششم مهرماه نیز نقش بومگردی ها در توسعه گردشگری کشاورزی، اخلاق و کدهای رفتاری در گردشگری، خلاقیتهای گردشگری در راه اندازی کسب و کارهای جامعه بنیاد، اندیشه سبز گردشگری برای فرزندان، مدیریت سبز تأسیسات گردشگری، آشنایی با ایمنی در اماکن آبی طبیعتی و نقش سرمایه گذاری سبز در حفاظت و احیای مناطق طبیعی به ترتیب در شهرهای بوشهر، کرج، تهران، بجنورد و چالوس برگزار خواهد شد.
از راهنمای سفر تا راهبردی سفر و نقش بانوان در گردشگری دو کارگاهی خواهد بود که روز جمعه هفتم مهرماه در تهران و اراک برگزار میشود.
نشستهای مجازی روز شنبه هفتم مهرماه نیز با عنوان گردشگری سبز، بومگردی جوامع پایدار محلی، گردشگری بر پایه جوامع محلی مطالب اصول توسعه پایدار، نگاهی به گردشگری پایدار، اخلاق و کدهای رفتاری، نقش بانوان در توسعه پایدار محلی، نقش صنایع دستی در توسعه پایدار اقتصاد روستا و آشنایی با برندینگ سبز شهری با مدل سرمایه گذاری سبز از ساعت ۹ تا ۲۱ در شهرهای کرج، ملایر، رشت، تهران و بندرعباس برگزار میشود.
روز نهم هم کارگاههای صنایع دستی درآمدی پایدار در گردشگری، رهروی راهگشا، تعامل با طبیعت، گردشگری مزرعه پس از برداشت، گردشگری و مدیریت مقصد، تأثیر کدهای اخلاقی بر رضایتمندی گردشگران، ارزیابی شاخصهای پایدار و سبز، کاروانسرا؛ تجلی مشارکت جامعه محلی، رفتارگرایی زیست محیطی، کدهای اخلاقی در مناطق حفاظت شده و پرنده نگری، لزوم توجه به مفهوم بازاریابی اجتماعی در کسب و کارهای گردشگری، آشنایی با GPS، اصول کسب و کار گردشگری کشاورزی با رویکرد پایداری از جمله برنامههای حضوری و مجازی روز نهم مهرماه است.
روز دهم مهر ماه نیز کارگاهی با عنوان نگاه به اخلاق در گردشگری و روز سه شنبه یازدهم مهر ماه میزگرد تبیین ابعاد گردشگری پایدار در ایران امروز، توسعه پایدار گردشگری براساسLEED ، تکنولوژی و هوش مصنوعی، بازاریابی و فروش در اقامتگاههای بوم گردی، استودیو گردشگری خلاق برگزار خواهند شد.
نقش مردم محلی در حفاظت از ارزشهای طبیعی و فرهنگی، از گذشته تا به حال زمین، عنوان کارگاههای روز چهارشنبه ۱۲ مهر ماه خواهد بود. در روز آخر هم توانمندسازی راهنمایان محلی با گرایش گردشگری پایدار در بوشهر به صورت مجازی برگزار میشود.
یک دوره توانمندسازی راهنمایان محلی ویژه استان کردستان هم به صورت حضوری در سنندج برگزار میشود.
بدون شرح